13th Women's Only triatlon kamp

Datum:
29 januari 2021 tot 04 februari 2021
Hotel:
Club La Santa
Locatie:
Spanje - Lanzarote

Start 2021 met een week in een warmer klimaat en een prachtige omgeving. Een geweldig sportresort met alles op één plek, maakt trainen, eten, ontspanning, vermaak en genieten van de zon erg gemakkelijk. In deze week word je gecoacht in alle drie disciplines, krijg je zelfvertrouwen en verbetert je fitheid terwijl je plezier hebt. Misschien is het wel je allereerste triatlon.

Trainingen

Het kamp brengt vrouwen van alle leeftijden en niveaus samen in een fijne, inspirerende en motiverende week. Dat helpt om vaardigheid, techniek en ervaring op te doen in gemixte en meerdere sessies per dag. De trainingen zullen plaatsvinden in vele locaties op het mooie eiland Lanzarote. Zwemmen gebeurt in het 50m zwembad, de Zee en de Club La Santa lagune (een van de zee afgesloten water). De looptrainingen worden zowel op de weg als off-road rond het complex uitgevoerd en op de Club La Santa atletiekbaan. De fietsritten nemen je mee door de mooiste plekken van het eiland, over goed geasfalteerde wegen. 
 
Vergeet je zwemuitrusting en wetsuit niet; neem indien mogelijk je eigen racefiets, racefiets-schoenen en helm mee. Een racefiets kan u huren bij Club La Santa, neem dan wel uw eigen pedalen, zadel en helm mee.


testimonial van vorige deelneemster:
"I was a little apprehensive about the camp, thinking that the other girls would be so much better than me, but it was really great. There were many others like me, the atmosphere was so good, learned so much. I would recommend it to anyone!” Gitte Borring.

Instructeur
Tanja Slater, voormalig professioneel triatlete en professioneel wielrenster. Tanja heeft Club La Santa sinds jaren als trainingsfaciliteit gebruikt en gedurende die tijd ook meegewerkt aan de triatlon trainings kampen/weken bij Club La Santa. Tanja begon haar sportcarrière als een age group triatlete in 2000 en werd 2de  in de age group wereldkampioenschappen in 2001, daarna deed ze mee in het World Class programma en werd 8ste in de Europese Kampioenschappen van 2003. Door een virus moest ze stoppen met triatlons en ze werd professioneel wielrenster in 2006. Ze heeft haar liefde voor triatlons herontdekt en wil graag anderen helpen om te verbeteren door haar kennis door te geven die ze door de jaren heen heeft geleerd.

Voorbeeld Programma
Vrijdag 
09.00 Welkomst meeting 
10.15 Fietsen ‘’Talk & Ride’’, Ongeveer 1½-2½ uur
14.00 Zwemsessie 
16.30 Run, 4-6 km
18.30 Welkom voor late aankomers

Zarterdag 
08.30 Lange of Korte Run, 30-60 min. 
11.00 Fietsrit, Duo Tijdrit, 15 km
15.30 Zwemsessie
18.00 Triathlontalk

Zondag
09.00 Fietsrit, ongeveer 3 uur
15.00 Zwemsessie
17.00 Run Drills & Snelheid Training
18.30 Triatlontalk

Maandag
08.00 Bus vertrekt naar Puerto del Carmen
           (Ironman Zwem Parcours) 
           + Optionele Run & Ontbijt
16.30 Zwemsessie

Dinsdag
09.00 Lange Fietsrit – verschillende niveaus 
17.00 Zwemsessie

Woensdag
08.00 Lagune Open Water Zwemsessie
11.00 Mini Triatlon 
           (400m zwemmen / 12km Fietsen / 4,4km Hardlopen) 
16.00 Stretches
19.30 Diner

Donderdag
09.30 Gemakkelijke fietsrit, Ongeveer 1½-2½ uur

Reserveer nu uw plaats!
De prijs bedraagt €200,- inclusief alle activiteiten in het Women's Only Triatlon Kamp programma, een event t-shirt en één gezamenlijk afsluitend diner.
De plaatsen zijn beperkt dus is vroeg boeken aan te raden om teleurstelling te voorkomen. Houd er rekeninng mee dat het kamp alleen toegankelijk is voor gasten van Club La Santa.
Als je een Cannondale racefiets wil huren, neem dan contact op met bike.center@clublasanta.com met de naam en maat van de fiets die je nodig hebt: prijzen en beschikbaarheden volgen.
Indien er niet genoeg deelnemers zijn voor een evenement (dit gebeurt echter zelden), behoudt Club La Santa het recht om het evenement te annuleren. Desgevallend krijg u het volledige bedrag terugbetaald.
 

Disciplines
  • Triatlon