Schermen - Vrij evenement

Datum:
03 maart 2021 tot 01 april 2021
Hotel:
Club La Santa
Locatie:
Spanje - Lanzarote

Vind je innerlijke musketier, raak je agressie kwijt en geraak in topvorm! Probeer iets nieuws met voormalig modern pentathlon wereldkampioene, Pernille Svarre. Iedereen vanaf 14 jaar, die nieuwe vaardigheden wil leren of op zoek is naar een persoonlijke uitdaging, is welkom!

Training

Tijdens deze stage test je jezelf zowel op fysiek als op mentaal vlak. Schermen is psychologische oorlogsvoering op het hoogste niveau, niet alleen tegen je tegenstander, maar ook tegen jezelf. Je leert technieken, tactieken en veel gevechtsoefeningen. Je zal je benen, buikspieren en rug trainen, terwijl je de kunst leert om je armen in verschillende houdingen met je benen te coördineren.

Voorlopig programma

Zondag
09:30uur - 11:30uur : intro, instructies, oefeningen en gevechtsoefening (beginners)

Maandag
17:00uur - 19:00uur : intro, instructies, oefeningen en gevechtsoefening (beginners)

Dinsdag
17:00uur - 18:30uur : alleen voor senioren (50+)

Woensdag
09:30uur - 11:30uur : 'Versla je familie'

Donderdag
08:30uur - 11:00uur : Toernooi

Pernille Svarre

Pernille Svarre houdt zich het grootste deel van haar leven bezig met topsport (moderne vijfkamp ; schieten, schermen, zwemmen, paardrijden en hardlopen). Na het wereldkampioenschap te hebben gewonnen en deel te hebben genomen aan de Olympische Spelen in 2000, heeft ze zich gespecialiseerd in het trainen en motiveren van mensen. Ze is erg gefocust op training en persoonlijke coaching in groepen.

Disciplines
  • Schermen