Internationaal Zwemkamp voor Triatleten

Datum:
27 november 2020 tot 20 december 2020
Hotel:
Club La Santa
Locatie:
Spanje - Lanzarote

Kom en verbeter je zwemconditie en borst-crawl techniek. Dit zwemkamp verwelkomt alle korte- en langeafstands triatleten (18 jaar en ouder), of je nu een beginner bent of een ambitieuse Age-Grouper. Het kamp helpt jou om zwemmen makkelijker en plezieriger te maken.

Trainingen
 Als het weer slecht is, is het ideaal om de zon op te zoeken en in een 50m buitenzwembad te werken aan een effectievere en snellere zwemtechniek. Dat geeft jou de motivatie om de donkere wintermaanden door te komen. Dit kamp bekijkt alle aspecten van de borst-crawl, wat jou leert te begrijpen hoe je techniek soepel en snel te maken. Elke sessie zal een element behandelen van de techniek om die zo efficiënt mogelijk te maken.

Er zijn twee zwemsessies per dag, met individuele video-analyse en een zwembespreking in de avond, een sociale avond en een groepsdiner. Je krijgt een boost voor je zwemplezier, leert begrijpen welke training nodig is en beleeft plezier met een groep atleten.

Instructeurs
Tanja Slater & Stephen Vuckovic zijn uitstekende zwemcoaches en hebben al vele jaren zwemmers getraind en gecoacht bij Club La Santa. Tanja Slater is een voormalig brits triatlete en wielrenner en is nu fulltime zwem- en triatlon coach. Stephan Vuckovic is een voormalig Sydney Olympier en is nu een professioneel Duitse lange afstands triatleet. Beide coaches waren top zwemmers in triatlons. Ze willen beiden graag jou inspireren en helpen om je zwemskills te verbeteren in een week. Ze hechten veel waarde aan individuele aandacht en het sociale aspect van trainen en leren in een groep.


Registratie en Reis
 
De plaatsen zijn beperkt dus is vroeg boeken aan te raden om teleurstelling te voorkomen. Houd er rekening mee dat het kamp alleen toegankelijk is voor gasten van Club La Santa.
Indien er niet genoeg deelnemers zijn voor een evenement (dit gebeurt echter zelden), behoudt Club La Santa het recht om het evenement te annuleren. Desgevallend krijg u het volledige bedrag terugbetaald.

Disciplines
  • Zwemmen