Veteran Badminton Toernooi 40+

Datum:
22 januari 2021 tot 28 januari 2021
Hotel:
Club La Santa
Locatie:
Spanje - Lanzarote

Dit toernooi vindt plaats over 2-3 ochtenden/middagen afhankelijk van het aantal deelnemers. Net als voorgaande jaren is het mogelijk om in de badmintonzaal te oefenen de dagen voorafgaand aan het toernooi.

Activiteiten    

Om te kunnen profiteren van alle activiteiten is het belangrijk om tijdig te betalen, zodat men de tijd heeft om een gedetailleerd wedstrijdschema te maken. Het programma met trainingsuren zal worden uitgedeeld bij aankomst. Wedstrijden worden gespeeld in alle catagorieen (mannen/vrouwen enkels, dubbels en gemixte dubbels). Wij maken een wedstrijdschema gebaseerd op niveau en niet op leeftijd. De toernooien worden gespeeld in poules, of knock-out systeem (afhankelijk van het aantal deelnemers in elke catagorie).

Søren Eilby Hansen
is verantwoordelijk voor het toernooi sinds 1997 en werkt al jaren bij Club La Santa. Tijdens een deel van die jaren, was hij lid van de lokale badmintonvereniging in Arrecife zowel als speler als coach.
Mocht u vragen hebben dan kan u Søren contacteren op +45 20153023 of via: soren.hansen6@hotmail.com.
Troels Johnsen
startte in 1996 als racket-sport instructeur en werkte in verschillende posities voordat hij terug ging naar Denemarken. Na zijn vertrek is hij verschillende keren terug geweest om te helpen bij sportweken en kampen op het gebied van fietsen en badminton.

Reserveer nu uw plaats!
De prijs bedraagt €100,- inclusief een welkomst tapas en wijn arrangement, een afsluitend diner met prijsuitreiking, een speciaal event t-shirt en toegang tot het toernooi. Vergeet niet om eventuele partner(s) op te geven voor het diner op woensdagavond.
De plaatsen zijn beperkt dus is vroeg boeken aan te raden om teleurstelling te voorkomen. Houd er rekening mee dat het kamp alleen toegankelijk is voor gasten van Club La Santa.
Indien er niet genoeg deelnemers zijn voor een evenement (dit gebeurt echter zelden), behoudt Club La Santa het recht om het evenement te annuleren. Desgevallend krijg u het volledige bedrag terugbetaald.
 

Disciplines
  • Badminton