MTB Week

Datum:
04 december 2020 tot 10 december 2020
Hotel:
Club La Santa
Locatie:
Spanje - Lanzarote

De ervaring start net buiten Club La Santa. Lanzarote biedt een rijke variatie aan spannende routes voor beginners en professionals. Het is de perfecte plek om te trainen voor het komende seizoen of je nu traint voor de Cape Epic, de Titan Desert of een andere wedstrijd.

Trainingen
 
Hoe blijf je gemotiveerd om te gaan fietsen als het buiten slecht weer is? Wij helpen je om een trainingsplan te maken dat past bij je dagelijks leven, en ruimte geeft aan familie, werk en training.

Deze week is voor iedereen, zolang men gewend is aan 2-6 uur fietsen. Er zijn dagen met kortere en langere routes, waarin we een volgwagen meenemen met broodjes, fruit en drank. We zullen indien nodig de groep opdelen in meerdere groepen zodat iedereen op eigen niveau kan blijven fietsen. Op één van de avonden gaan we praten over mechaniek, technieken en andere MTB gerelateerde onderwerpen. De week eindigt met een diner in een van onze restaurants.

Instructeur:
Claus Jørgensen werkt al meerdere jaren bij Club La Santa waar hij de leiding had over het bike centre. Hij is een ervaren gids met veel lokale kennis. Claus heeft ook meegedaan aan vele wedstrijden, zowel mountainbike als triatlons, inclusief de Ironman Lanzarote.

Reserveer nu uw plaats!
De prijs bedraagt  €140,- inclusief alle activiteiten in het programma, een t-shirt en één gezamenlijk diner.
De plaatsen zijn beperkt dus is vroeg boeken aan te raden om teleurstelling te voorkomen. Houd er rekeninng mee dat het kamp alleen toegankelijk is voor gasten van Club La Santa.
Als je een Cannondale mountainbike voor de week wil huren, neem dan contact op met bike.center@clublasanta.com met de naam en maat van de mountainbike die je nodig hebt: prijzen en beschikbaarheden volgen.
Indien er niet genoeg deelnemers zijn voor een evenement (dit gebeurt echter zelden), behoudt Club La Santa het recht om het evenement te annuleren. Desgevallend krijgt u het volledige bedrag terugbetaald.
 

Disciplines
  • Mountainbike