Bike Hotel Panorama

Italie Panchia

Bent U op zoek naar een hotel dat gastvriendelijkheid, sport en ontspanning aanbied voor een vakantie van je dromen in Trentino? dan ben je op de juistye plaats!

Bij Bike Hotel Panorama, word al jaren gewerk om het beste te kunnen bieden aan hun gasten, de familie Bozzetta bezorgt met al hun passie hun  gasten een geweldige vakantie.

In de kamers, kunt u de huiselijke sfeer voelen, en omdat bijj ons huiselijk samen gaat met sport, kun u uzelf klaarmaken voor een vakantie waar verveling niet bestaat.

Skiën en fietsen zijn de twee grote passies van de Bozzetta familie, en ze delen hun ervaring graag met hun gasten. In het hotel zal u nuttige informatie kunnen verkrijgen over de mooiste avontern om te beleven in de Fiemme Vallei, en de medewerkers staan altijd klaar om u verder te informeren.

De positie van het hotel is ideaal voor het vrkennen van de vallei, en hoe kan u dat beter doen dan met de fiets? Of u dit nu doet per mountainbike of racefiets, vanuit het hotel kunt u uitstapjes plannen naar de mooiste plaatsen in het gebied.

Wanneer u terug komt, kunt u de pure ontspanning  omarmen in de sauna's en spa en genieten van een heerlijk diner in het restaurant.

Zoek niet langer en kies voor Bike Hotel Panorama, voor uw vakantie in Val di Fiemme.

  • Wielrennen

  • SkiĆ«n

  • Hiken

  • Snowboarden