Berghotel

Spanje Sesto

Hotel Berghotel bevindt zich in het hart van de Dolomiten groep van Sesto, in het gebied van de Drie Zinnen de Lavaredo, in Zuid-Tirol (Hoog Adige) op ongeveer 40 km. van Cortina d’Ampezzo.

Het is “de mooiste plek in de mooiste vallei van de wereld” (citaat van Luis Trenker, alpinist in het hooggebergte, filmacteur en gepassioneerde bezoeker van Sesto).
Panoramische en zonnige ligging met een prachtig zicht op de Dolomiten van Sesto. Ski- en wandelmogelijkheden direct vanaf het hotel!

De hoekpijlers van de Berghotelfilosofie zijn rust en herstel. Vakantie in een huis met stijl, geborgenheid, gemoedelijkheid en warmte uitstralend, gepaard met komfort en moderne vrijetijdsinrichtingen.

Milieuvriendelijk en duurzaam omgaan met de natuur, gezonde levensmiddelen en bijzondere nadruk op goed eten en genieten bij vriendelijke mensen.

Het Berghotel is volledig gebouwd in de stijl der bergen en met materialen uit de bergen. Veel hout, lokaal gesteente en met grote panoramische ramen waardoor men van het onvergelijkbare uitzicht op de Dolomiten geniet en van het licht in de gezellige “Stuben“.

Laat u door onze keuken verleiden waar nationale gerechten uit de bergen verenigd worden met zuidelijke lichtheid en met een grote keus aan wijnen. Wij gebruiken gezonde en kwaliteitshoge levensmiddelen – hetgeen ook zijn prijs heeft ! Indien u goed eten, genieten en een goed glas wijn weet te waarderen dan bent u bij ons aan het goede adres.

 

  • SkiĆ«n

  • Hiken

  • Snowboarden

  • Wielrennen