Yoga Week

24 april 2020 tot 29 april 2020

Kellee Kell en Club La Santa verwelkomen jou om je onder te dompelen in de wereld van Yoga, met de mogelijkheid om je geest te verbreden met een rijkdom aan ideen en oefeningen om geest, lichaam en ziel te verjongen.
 
Trainingen
We waarderen dat iedereen verschillend is en bieden een breed scala aan lessen passend voor elk niveau en elke leeftijd. Voor de Enthousiastelingen is er grote variatie met meer de 30 uur aan Yoga en meditatie, en voor de nieuwelingen is er de kans om Yoga te omarmen op je eigen tempo en zoveel of zo weinig te doen als je wenst.
Kom alleen of met vrienden en maak nieuwe vrienden met gelijken van geest en geniet van het warme klimaat en de gezellige atmosfeer. Laat de vooroordelen over Yoga los, maak plezier en lach in de zon terwijl je de vredige, onbezorgede en kalme kant van jezelf leert kennen, erende je vriendelijke en zachte aard.

Onder de ontberingen die on emotioneel, fysiek en spiritueel uitdagen, verschijnen de grootste ervaringen van ons leven, dus sta jezelf toe om jezelf te bevrijden en ervaar het plezier vanbinnen als je inschakeld op je hogere intiligentie en voel de echte innerlijke gelukzaligheid.

Onze retraites voldoen aan al uw unieke vereisten dus of u nu op zoek bent naar een actieve week of een beetje Yoga and tijd om te ontspannen, je hebt alle binnen handbereik wat je nodig hebt om te relaxen, ontspannen, revitaliseren en je innerlijke en uiterlijke kracht te vinden. Yoga draait om balans en welzijn, plezier, bevrijding en vredigheid, uitdagingen, relaxen en enerie opladen. Yoga verbeterd je balans, kracht en flexibiliteit en bring oons naar die positive plaats waar glans en harmonie samenkomen.

Reviews
"Kellee...you made my holiday!  You are a great teacher of asana and pranayama (I think I have the right words?!) and I loved your philosophy. I will always remember you when I eat dark chocolate now and I'll try not to let my ego show off too many handstands. Namaste, love and gratitude". 
Ellen Eunson, September 2017

"Kellie’s week of yoga and meditation was one of the best things I’ve ever done; such a good week! It was the most rewarding week of activity I’ve had at Club La Santa in all the years I’ve been coming and it’s already sparked notable positive change in my life and mentality." David Sellick, September 2018

"The yoga retreat was absolutely lovely and have come home feeling energised and much lighter.  Kellee was a total breath of fresh air, very real, and as well as knowing so much about Yoga mindfulness and meditation was also extremely great fun to be with.  The week went so quickly and I would love to come and do it all over again some time." Sue Sellick, September 2018
 

Instructeur
Kellee Kell heft meer dan 20 jaar ervaring met lesgeven en is een International Fitness Presenter die mensen inspireert met haar aanstekelijke persoonlijkheid en passie voor Yoga.

Reserveer nu uw plaats!
De prijs bedraagt €120,- inclusief alle activiteiten in het programma, één gezamenlijk diner en een speciaal event t-shirt.
De plaatsen zijn beperkt dus is  vroeg boeken aan te raden om teleurstelling te voorkomen. Houd er rekeninng mee dat het kamp alleen toegankelijk is voor gasten van Club La Santa.
Indien er niet genoeg deelnemers zijn voor een evenement (dit gebeurt echter zelden), behoud Club La Santa het recht om het evenement te annuleren. Desgevallend krijg u het volledige bedrag terugbetaald.
 

Disciplines

  • Yoga
Faciliteiten
  • Gratis wifi
  • Liften
  • 391 appartementen en 96 suites in meerdere gebouwen
  • Drie zwembaden met o.a. een 50m-bad en een landschapszwembad
  • Ligbedden en parasols aan het zwembad
  • Disco
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessruimte