Voetbalschool

26 april 2019 tot 02 mei 2019

Club La Santa en Anders Hansen kijken er naar uit om jongens en meisjes tussen 8 en 16 jaar te verwelkomen voor een week lang voetbalplezier. Het belangrijkste is dat het een leuke, onvergetelijke en leerzame voetbalweek wordt waar iedereen plezier maakt. Met de jarenlange ervaring van Anders Hansens als speler en coach, kijken we er naar uit om de kinderen een onvergetelijke ervaring te kunnen bieden met heel wat trainingsuren.

Opleiding
De deelnemers worden verdeeld in twee leeftijdsgroepen (8 - 11 jaar en 12 - 16 jaar) en tijdens de trainingsessies worden ze verder verdeeld. Het maximum aantal kinderen per leeftijdsgroep is 15. Dus reserveer snel uw plaatsje.

Het is een evenement waarbij de kinderen centraal staan. Een evenement waar Anders en zijn zorgvuldig uitgekozen team zich op de individuele speler willen concentreren. De focus is dat het leuk moet zijn, maar ook lonend. Elke dag zal er twee uur training worden gegeven met diverse en leuke oefenvormen zoals trapvormen, algemene technische training, dribbelen en jongleren. Elke dag zullen we doorgaan en een nieuw trainingsthema inoefenen, deze schema's zullen we de laatste dag bij het testen van de vaardigheden van de spelers. Op donderdagavond eindigt het evenement met een diploma-uitreiking.
Tijdens de week wordt er een kinder / ouder-spel georganiseerd, zodat de ouders ook de mogelijkheid krijgen om hun voetbalvaardigheden te tonen. Ook zal er een teambuilding-evenement zijn met veel leuke en uitdagende oefeningen, waarbij de kinderen worden geïnstrueerd in samenwerking tussen alle leeftijdsgroepen.
 
Denk aan je voetbalschoenen, uitrusting en scheenbeschermers. Buiten het voetbalschoolprogramma zijn de coaches van Club La Santa niet verantwoordelijk voor de kinderen. De kinderen moeten tijdens hun reis begeleid worden door een persoon ouder dan 18 jaar.

Voorlopig programma
vrijdag
16.00 uur Kennismaking

zaterdag
10.00-12.00 Training in het stadion
14.00-16.00 Training in het stadion

zondag
10.00-12.00 Training in het stadion
14.00-15.30 Teambuilding

maandag
10.00-12.00 Technische training aan 5-A-Side
14.00-16.00 Training in het stadion

dinsdag
10.00-12.00 Training in het stadion
13.00-14.30 Pentathlon

woensdag
10.00-12.00 Training in de hal
14.00-16.00 Atletiekwedstrijd

donderdag
11.00 Stadion
13:00 Wedstrijd met de ouders en diplomauitreiking

Instructeur
Anders Hansen is een voormalige elite-voetballer, maar helaas moest hij op jonge leeftijd zijn actieve carrière annuleren vanwege ernstige knieletsels. In plaats daarvan is Anders momenteel houder van de op een na hoogste opleiding van de UEFA, A-licentie.

Hij coacht clubs zoals HIK, Academic Boldklub en Næstved Boldklub, waar Anders coach is geweest van zowel U Liga-teams als senior eliteteams. Anders werkt tegenwoordig als raadgever voor professionele en elitaire jeugdspelers in Denemarken.

Reserveer nu uw plaats!

Kostprijs voor de week is 70 euro, inclusief minimum 14 uur training / lesgeven, t-shirt, voetbal, waterfles en een diploma.


Plaatsen zijn beperkt, vroeg boeken is aan te raden om teleurstelling te voorkomen. Houd er rekening mee dat het kamp alleen toegankelijk is voor gasten van Club La Santa.


Van tijd tot tijd zijn er niet genoeg deelnemers aan een evenement om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een goede ervaring, in welk geval we ons het recht voorbehouden om te annuleren. Dit gebeurt zelden en als dit gebeurt, krijgt u het volledige bedrag terugbetaald.

Voetbalschool € 70,00

 T-shirt - klein - € 0,00
 T-shirt - Medium - € 0,00
 T-shirt - groot - € 0,00
 T-shirt - XLarge - € 0,00
 T-shirt - XXLarge - € 0,00
 Waterfles - € 0,00
 Voetbal - € 0,00
 Diploma - € 0,00

Lees verder

Disciplines

VoetbalFaciliteiten
  • Gratis wifi
  • Liften
  • 391 appartementen en 96 suites in meerdere gebouwen
  • Drie zwembaden met o.a. een 50m-bad en een landschapszwembad
  • Ligbedden en parasols aan het zwembad
  • Disco
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessruimte