Lente Triatlon kamp

31 januari 2020 tot 06 februari 2020

Club La Santa en CoachJoeBeer.com werken samen om een trianings week aan te bieden voor triatleten van verschillende afstanden. Dit bied de perfecte springplank voor het 2020 seisoen

Trainingen

We gebruiken 1 van onze 50m buitenzwembaden, stille wegen, goed onderhouden hardloopbanen en off-raod paden. De sessies zijn perfect voor atleten van gemiddelde tot ervaren niveaus en het doel is om met elk individu te werken om ervoor te zorgen dat jij correct advies en passende trainningen krijgt.

Het Kamp is niet geschikt voor beginners, maar atleten die een paar jaar evaring hebben met duursport zullen het plezierig en goed te doen vinden.
 

Joe Beer
Heeft meegedaan aan multisport evenementen voor meer dan 25 jaar op alle afstanden, van sprint tot Ironman – inclusief de legendarische Hawaii Ironman. Hij coacht en publiceert in multisport magaziones voor bijna twee decennia. Zijn eerste boek "Triathlon for the Time Crunched" is gepubliseerd in 2016. Hij werd bekroond als 220 Magazine Coach of The Year in 2004 en is een gekwalificeerde BTA Coach. Joe heft de afgelopen 15 jaar meerdere kampen/weken gecoacht en begeleid bij Club La Santa. Joe is ambassadeur voor een vele grote bedrijven inclusief Scott Sports, Science in Sport, Rotor UK, Nopinz, Forth Edge, Human Charger and Trainsmart.

Dan Bullock
Dan coacht al sinds 1990, met kwalificaties van ASA, BTF, ASCA en de World Open Water Swim Association. Hij heeft al duizenden geholpen om fitter en sneller te gaan, vanaf hun eerste triatlon tot het nauw van Calais overzwemmen. Zijn sessie zijn meeslepend en een perfect mengsel van vaardigheid en aanstekelijke motivatie passend voor open water wedstrijden of het nu je eerste keer is of de zoveelste.
Dan is een gerespecteerd person in de zwemmers community, een Speedo & Vasa Coaching Adviseur, en Coach bij de London Disability Swimming Club. Hij draagt regelmatig bij aan Tri247, Outdoor Swimmer, en won de coach of the year award 2005. 
Dan’s onderscheidingen bevatten; National Masters Openwater Champion sinds 2008, voormalig British AG Record Houder voor 800m Borstcrawl en een Europese & World Masters medalist. Hij heft ook meerde Ironman triatlons uitgelopen en heeft 3.8km in minder dan 45 minuten gezwommen.

Reserveer nu uw plaats!
De prijs bedraagt €220,- inclusief alle activiteiten in het programma, één gezamenlijk diner en een speciaal eventshirt.
De plaatsen zijn beperkt dus is  vroeg boeken aan te raden om teleurstelling te voorkomen. Houd er rekeninng mee dat het kamp alleen toegankelijk is voor gasten van Club La Santa.
Als je een Cannondale racefiets voor de week wilt huren, naam dan contact op met camps@sportstages.com en bezorg ons de naam en maat van de fiets die je nodig hebt zodat wij hiervoor prijzen en beschikbaarheden kunnen opvragen.
Indien er niet genoeg deelnemers zijn voor een evenement (dit gebeurt echter zelden), behoud Club La Santa het recht om het evenement te annuleren. Desgevallend krijg u het volledige bedrag terugbetaald.

Disciplines

  • Triatlon
Faciliteiten
  • Gratis wifi
  • Liften
  • 391 appartementen en 96 suites in meerdere gebouwen
  • Drie zwembaden met o.a. een 50m-bad en een landschapszwembad
  • Ligbedden en parasols aan het zwembad
  • Disco
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessruimte