Internationaal zwemkamp voor triatleten

22 november 2019 tot 15 december 2019

Kom en verbeter je zwem conditie en borst-crawl techniek. Het 9de Zwem Kamp verwelkomt alle korte- en langeafstands triatleten(18 jaar en ouder), of je nu een beginner bent of een ambitieuze Age-Grouper. Het kamp helpt jou om zwemmen makkelijkeer en plezieriger te maken, en haalt die crusiale minuten van je zwem-onderdeel af.

Trainingen
 Als het weer slecht, is het ideal om de zon op te zoeken en in een 50m buitenzwembad te werken een effectieverre en snellere zwemtechniek. Dat geeft jou de motivatie om de donkere wintermaanden door te komen. Dit kamp bekijkt alle aspecten van de borst-crawl, wat jou leert te begrijpen hoe je techniek soepel en snel te maken. Elke sessie zal een element behandelen van de techniekom die zo efficient mogelijk te maken.

Er zijn twee zwem sessies per dag, met induviduele video-analyze en een zwem praatje in  de avond, een sociale avond en een groepdiner. Je krijgt een boost voor je zwemplezier, leert begrijpen wat voor training nodig is en belleft plezierr met een groep atleten.

Instructeurs
Tanja Slater & Stephen Vuckovic
Tanja Slater & Stephen Vuckovic zijn uitstekende zwem coaches en hebben al vele jaren zwemmers getraint en gecoacht bioj Club La Santa. Tanja Slater is een voormalig brits triatlete en wielrenner en is nu full time zwem en triatlon coach. Stephan Vuckovic is een voormalig Sydney Olympier en is nu een professioneel Duitse lange afstandes triatleet. Beide coaches waren top zwemmers in triatlons en waren te vinden in de voorste groepen tijdens wedstrijden. Ze willen beide graag jou inspireren en helpen om je zwem skills te verbeteren in een week, aandacht gevend aan jouw specefieke benodigdheden. Ze hechten veel waarde aan individuele aandacht en het sociale ascpect van trainen en leren in een groep, moge het zijn beginners of novieten of top Age group atleten.

Registratie en Reis
 
Een registratie vooraf is vereist omdat ere en limiet aan plaatsen beschikbaar is.
De kosten zijn €220,- voor 1 week  €260,- voor 10 dagen en €280,- voor 2 weken, inclusief alle zwem sessies en video-analyze. 

De plaatsen zijn beperkt dus is  vroeg boeken aan te raden om teleurstelling te voorkomen. Houd er rekeninng mee dat het kamp alleen toegankelijk is voor gasten van Club La Santa.
Indien er niet genoeg deelnemers zijn voor een evenement (dit gebeurt echter zelden), behoud Club La Santa het recht om het evenement te annuleren. Desgevallend krijg u het volledige bedrag terugbetaald.
 

Disciplines

 • Triatlon
 • Zwemmen
Faciliteiten
 • Gratis wifi
 • Liften
 • 391 appartementen en 96 suites in meerdere gebouwen
 • Drie zwembaden met o.a. een 50m-bad en een landschapszwembad
 • Ligbedden en parasols aan het zwembad
 • Disco
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitnessruimte