Beginners Triatlon Kamp

17 april 2020 tot 23 april 2020

Dit kamp is voor elk niveau, van beginner tot gevorderde, voor sprint, olympisch of lange afstands triathlons. In andere woorden dit triatlon kamp is voor iedereen. 


Trainingen
De trainingenen worden uitgevoerd bij Club a Santa en de fietsritten over het hel eiland Lanzarote.
De zwem sessies zullen meestal in een van de 50m baden worden gehouden, maar als je open water zwemmen wil proberen kan dat in onze zout-water lagune, perfect voor beginners want er staat daar geen stroming en er zijn geen grote golven. Hardlopen zal gebeuren over de atletiekbaan of over de weg en off-road.
Het doel is om jou techische kennis van de sport te verbeteren samen met jou fitheid. Op sommige avonden zijn er workshops/cursissen over verschillende triatlon onderwerpen, met de mogelijkheid om vragen te stellen aan de coaches om van hun ervaring optimaal gebruik te kunnen maken. Deelnemers moeten ten minste 100m borstcrawl kunnen zwemmen.

Instructeur
Ben Price is een voormalig junior triathlon champion en heft als pro deelgenomen aan de Ironman gedurende zijn twintig jaar aan wedstrijden. Sinds het einde van zijn proffesionele triatlon carière is hij betrokken in het coachen van zwemmen, fietsen en hardlopen bij Club La Santa en andere locaties.

Voorbeeldprogramma
Vrijdag
09.00 Welkomst meeting
10.30 Fietsen (Ongeveer  1½ uur)
14.00 Hardlopen (30 min.)
17.00 Zwem sessie
Zaterdag
09.30 Fietsen (Ongeveer  1½ uur))
13.00 Zwem sessie
17.00 Hardlopen heuvel  sessie
Zondag
10.00 Fiets/Hardloop sessie
15.30 Zwem sessie
18.00 Overleg
Maandag
08.30 Hardlopen (Techniek en drills) 
11.00 Zwem sessie
15.00 Fietsen (2 uur)
Dinsdag 
10.00 Fietsen (Ongeveer  2 uur)
Gevolgd door kort Hardlopen
17.00 Lagune Zwem sessie
19.00 Cursus 
Woensdag 
11.00 Mini Triatlon 
19.30 Dineren 
Donderdag
10.30 Zwem sessie

Reserveer nu uw plaats!
De prijs bedraagt €180,-  inclusief alle activiteiten in het programma, één gezamenlijk diner en een speciaal event t-shirt.
De plaatsen zijn beperkt dus is  vroeg boeken aan te raden om teleurstelling te voorkomen. Houd er rekeninng mee dat het kamp alleen toegankelijk is voor gasten van Club La Santa.
Als je een Cannondale racefiets voor de week wilt huren, naam dan contact op met camps@sportstages.com en bezorg ons de naam en maat van de fiets die je nodig hebt zodat wij hiervoor prijzen en beschikbaarheden kunnen opvragen.
Indien er niet genoeg deelnemers zijn voor een evenement (dit gebeurt echter zelden), behoud Club La Santa het recht om het evenement te annuleren. Desgevallend krijg u het volledige bedrag terugbetaald.
 

Disciplines

  • Triatlon
Faciliteiten
  • Gratis wifi
  • Liften
  • 391 appartementen en 96 suites in meerdere gebouwen
  • Drie zwembaden met o.a. een 50m-bad en een landschapszwembad
  • Ligbedden en parasols aan het zwembad
  • Disco
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessruimte